Wagga Wagga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.17

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.50

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 69.17

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.50

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 96.83

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paqe
USD 69.17

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 96.83

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 69.17

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Respekt
USD 96.83

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 96.83

Besnikëri

24 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 96.83

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.50

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO