Birthday


Ashpërsi
USD 71.10

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 99.54

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 92.43

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 127.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 71.10

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 99.54

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 127.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 99.54

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 106.65

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 127.97

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 71.10

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 99.54

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 106.65

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 71.10

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 99.54

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 71.10

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 85.32

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 71.10

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 71.10

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 99.54

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 71.10

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 85.32

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 71.10

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 99.54

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top