Woodridge Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.92

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.06

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 124.06

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 96.49

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 68.92

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 96.49

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 68.92

Delikate

12 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 96.49

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.06

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 96.49

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 68.92

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Pafajësi
USD 124.06

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO