Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Austri. Ne dërgojmë lule me dorë në Viena dhe 6 qytete, në Austri

Austria është e njohur për lulen e vogël me ngjyrë të bardhë e quajtur Edelweiss, por kjo nuk është e vetmja lule me të cilën krenohet Austria. Për rrethinën e kryeqytetit austriak, Vienës, festivalet janë ndodhi të zakonshme në muajt e nxehtë të verës. Në muajin Gusht, shfaqja vjetore e luleve mbahet në qytetin e Tullnit ose në Grafenegg. Është Daffodili i verdhë ai që vërtetë i bën të lumtur austriakët. Daffodili apo ‘daffodili i poetit’ është gjëja më e bukur në festivalin e luleve, ndër më e madhja në Austri, që mbahet në Salzkammergut për çdo muaj të Majit. Festivali tërheq mbi 30,000 vizitorë të cilët vijnë për të mësuar se kush do të zgjedhet Mbretëresha e Daffodilit. Lulet poashtu janë pjesë e paradës e cila mbahet për çdo vit. Buqeta lulesh shpesh dhurohen për nder të ditës së Pavarësisë së Austrisë e cila ka ndodhur në vitin 1955.

Buqeta të Popullarizuara në Austri


Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

    
Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

    
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

    
Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

    

Ofertë Speciale: Mahnitëse

Kjo buqetë është më e mira për nënat më të mira në botë. Trëndafilat e bardhë simbolizojnë shumë gjëra të këndshme. Ngjyra e bardhë gjithmonë ka qenë simbol i dëlirësisë dhe virtytit. Ngjyrat e çiltëra, siç është e bardha, definitivisht bartin shenja të rëndësishme të afeksionit, sinqeritetit dhe bartin mesazhin e të qenit shumë person specifik dhe i shenjtë. Në botën e luleve, 24 trëndafilat e bardhë paraqesin domethënie nga më të larmishmet. Modeste dhe të thjeshta, por definitivisht e lëkundin botën e të dashurve tuaj. Ne ofrojmë dërgesë të luleve brenda ditës. Trëndafilat e bardhë janë mënyra më ideale për të shprehur pastërtinë e sinqeritetit (kjo është arsyeja pse nuset shpesh zgjedhin trëndafilat e bardhë gjatë ceremonive martesore), simpatinë, kujtimin dhe respektin. Kjo tufë e gjatë e trëndafilave të bardhë është e qëndrueshme aq sa është edhe e bukur, e garantuar të qëndrojë e freskët për së paku një javë pas dërgesës. Ne ofrojmë dërgesë të luleve brenda ditës në Grac (Graz)   Insbruk (Innsbruck)   Linz  Sallzburg (Salzburg)   Viena (Wien) dhe në regjione tjera.
Informacion