Amstetten Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 204.33

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 145.95

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 166.22

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 231.36

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Forcë
USD 166.22

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 231.36

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 262.71

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Krenare
USD 67.57

Krenare

12 Trëndafila

Puthje
USD 204.33

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 145.95

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Besnikëri
USD 204.33

Besnikëri

24 Trëndafila

Strehim
USD 231.36

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO