Bregenz Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Martesë e Lumtur
USD 229.49

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

E ëmbël
USD 144.77

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 164.88

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 229.49

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Krenare
USD 67.02

Krenare

12 Trëndafila

Puthje
USD 202.68

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 144.77

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 144.77

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Strehim
USD 229.49

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 229.49

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 144.77

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Bukuri Shpirtërore
USD 229.49

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO