Feldkirch Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 144.40

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 144.40

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 144.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 164.46

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 144.40

Pranim Dashurie

Trëndafila

Kthjelltësi
USD 144.40

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 202.16

Besnikëri

24 Trëndafila

Krenare
USD 66.85

Krenare

12 Trëndafila

Besnike
USD 202.16

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Joshje
USD 164.46

Joshje

12 Trëndafila

Urtësi
USD 144.40

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 202.16

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO