Klosterneuburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 142.94

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 162.79

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 142.94

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 66.18

Krenare

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 200.12

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 162.79

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 142.94

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Puthje
USD 200.12

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 226.59

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 162.79

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Forcë
USD 162.79

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 142.94

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO