Krems an der Donau Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 147.25

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 167.70

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Respekt
USD 206.15

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 233.41

Serenatë

Orkid

Zonjë Zemërbardhë
USD 147.25

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 68.17

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 206.15

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 233.41

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Strehim
USD 233.41

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 147.25

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Mbrojtje
USD 167.70

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Durim
USD 147.25

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO