Leoben Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e përgjegjshme
USD 144.01

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rehati
USD 228.28

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Vdes për ty
USD 228.28

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 144.01

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 164.01

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Puthje
USD 201.61

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 144.01

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Krenare
USD 66.67

Krenare

12 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 144.01

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Puthje
USD 201.61

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 228.28

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 201.61

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO