Leonding Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Nënshtrim
USD 228.11

Nënshtrim

24 Trëndafila

E ëmbël
USD 143.90

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Delikate
USD 143.90

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 163.89

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 163.89

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pritshmëri
USD 143.90

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 66.62

Krenare

12 Trëndafila

Puthje
USD 201.46

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 228.11

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 143.90

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 143.90

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Strehim
USD 228.11

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO