Sankt Pölten Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 144.43

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 164.48

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Modesti
USD 144.43

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 228.94

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Krenare
USD 66.86

Krenare

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 144.43

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 144.43

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Durim
USD 144.43

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Puthje
USD 202.20

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 228.94

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Frymëzim
USD 228.94

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 144.43

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO