Viena Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fitore
USD 69.76

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme
USD 97.67

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Rehati
USD 110.35

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Thellësisht e Dashuruar
USD 69.76

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 69.76

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 97.67

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Imagjinatë
USD 69.76

Imagjinatë

12 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 79.28

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFOINFO
Përulësi
USD 69.76

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 110.35

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 79.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Ego
USD 69.76

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFOINFO
Humor
USD 79.28

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Elegancë
USD 69.76

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 110.35

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pafajësi
USD 110.35

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFOINFO