Weinzierl bei Krems Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 147.88

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 147.88

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Fyerje
USD 234.41

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 147.88

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 168.41

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 234.41

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 68.46

Krenare

12 Trëndafila

Puthje
USD 207.03

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 147.88

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 234.41

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 234.41

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Mbrojtje
USD 168.41

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO