Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Azerbajxhan. Ne dërgojmë lule me dorë në Baku dhe 6 qytete, në Azerbajxhan

Buqeta të Popullarizuara në Azerbajxhan


Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

   
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

   
Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

   
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

   
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë