Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Azerbajxhan. Ne dërgojmë lule me dorë në Baku dhe 6 qytete, në Azerbajxhan

Buqeta të Popullarizuara në Azerbajxhan


Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

    
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

    
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

    
Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila