Baku Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bukuri Shpirtërore
USD 144.69

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 120.16

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 120.16

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 144.69

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Përkryerje
USD 120.16

Përkryerje

24 Trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 144.69

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Festim
USD 144.69

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Përjetësi
USD 120.16

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Durim
USD 85.83

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 85.83

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Të Dua Ende
USD 85.83

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 85.83

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 144.69

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Modesti
USD 85.83

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 85.83

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 144.69

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 85.83

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 85.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Top