Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bahamet. Ne dërgojmë lule me dorë në Nasau dhe 6 qytete, në Bahamet

Buqeta të Popullarizuara në Bahamet


E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

   
Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

   
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

   
Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila