Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bahamet. Ne dërgojmë lule me dorë në Nasau dhe 6 qytete, në Bahamet

Buqeta të Popullarizuara në Bahamet


Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

    
Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

    
E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

    
Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila