...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)

E shijshme
USD 78.96

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 78.33

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Forcë
USD 65.80

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 56.40

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 91.49

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Guximtare
USD 91.49

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 78.96

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 56.40

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 91.49

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 78.96

Urime

Trëndafila dhe orkide

Besnike
USD 78.96

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dëshirë
USD 91.49

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 56.40

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shpërblim Për Mirësi
USD 101.52

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Fitore
USD 56.40

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 56.40

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 56.40

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mirënjohje
USD 56.40

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO