Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bahrejn. Ne dërgojmë lule me dorë në Manama dhe 8 qytete, në Bahrejn

Ne ofrojmë dërgim të luleve brenda ditës në Manama, Al Hadd, Ar Rifa ', Jidd Hafs dhe ditën e nesërme në të gjitha qytetet tjera të Bahreinit (Bahrain). Bahreini (Bahrain) është një vend ndër shumë të tjerë i cili nuk ka një lule kombëtare. Në vend të kësaj ata festojnë dhe kultivojnë një numër të madh të bimëve lulëzuese. I vendosur në pjesën lindore të kontinentit arab, ky vend i vogël ka një numër të madh të kopshteve të kultivuara. Pas shirave të pranverës, shkretëtira ringjallet me lulet e saja të bukura. Zymbylat e ujit, ixorat e kuqe të ndritshme dhe të verdha, hibiskusët dhe kalançoet shpesh mund të shihen në kopshtet e vilave e madje mund të gjenden edhe në tregjet lokale. Çdo pranverë, Mbretëria e Bahreinit feston rilindjen e natyrës me festivalin "Pranvera e Kulturës". Me çeljen e luleve të pranverës, artistët vendas fillojnë të krijojnë vepra arti mahnitëse. Siç rilind toka çdo pranverë, ashtu rilind edhe kultura e zakonet vendase. Me gjithë dashurinë e popullit të Bahreinit për lulet, ata dërgojnë buqeta me lule për çdo rast. Disa nga lulet më të njohura që gjenden në buqeta janë margaritarët e bardhë dhe trëndafilat e pasur me ngjyra. Lulet e diellit kanë qenë gjithmonë ndër të preferuarat e njerëzve të Bahreinit, dhe fytyra e tyre e ndritshme dhe e verdhë kurrë nuk dështon në sjelljen e ndjenjës së dashurisë dhe gëzimit.

Buqeta të Popullarizuara në Bahrejn


Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

   
Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

   
Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

   
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   
Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Ashpërsi

Informacion