Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bahrejn. Ne dërgojmë lule me dorë në Manama dhe 4 qytete, në Bahrejn

Ne ofrojmë dërgim të luleve brenda ditës në Manama, Al Hadd, Ar Rifa ', Jidd Hafs dhe ditën e nesërme në të gjitha qytetet tjera të Bahreinit (Bahrain). Bahreini (Bahrain) është një vend ndër shumë të tjerë i cili nuk ka një lule kombëtare. Në vend të kësaj ata festojnë dhe kultivojnë një numër të madh të bimëve lulëzuese. I vendosur në pjesën lindore të kontinentit arab, ky vend i vogël ka një numër të madh të kopshteve të kultivuara. Pas shirave të pranverës, shkretëtira ringjallet me lulet e saja të bukura. Zymbylat e ujit, ixorat e kuqe të ndritshme dhe të verdha, hibiskusët dhe kalançoet shpesh mund të shihen në kopshtet e vilave e madje mund të gjenden edhe në tregjet lokale. Çdo pranverë, Mbretëria e Bahreinit feston rilindjen e natyrës me festivalin "Pranvera e Kulturës". Me çeljen e luleve të pranverës, artistët vendas fillojnë të krijojnë vepra arti mahnitëse. Siç rilind toka çdo pranverë, ashtu rilind edhe kultura e zakonet vendase. Me gjithë dashurinë e popullit të Bahreinit për lulet, ata dërgojnë buqeta me lule për çdo rast. Disa nga lulet më të njohura që gjenden në buqeta janë margaritarët e bardhë dhe trëndafilat e pasur me ngjyra. Lulet e diellit kanë qenë gjithmonë ndër të preferuarat e njerëzve të Bahreinit, dhe fytyra e tyre e ndritshme dhe e verdhë kurrë nuk dështon në sjelljen e ndjenjës së dashurisë dhe gëzimit.

Buqeta të Popullarizuara në Bahrejn


Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

    
Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

    
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

    
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

    

Ofertë Speciale: Ashpërsi

Informacion