Manama Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Manama ka një shumëllojshmëri lulesh të cilat i shtojnë shumë ngjyra mahnitëse këtij qyteti të shkretëtirës. Trëndafilat vlersohen për bukurinë dhe aromën e tyre së bashku me irisët. Tulipanët poashtu janë të dashur në këtë zona ku mund të shihen duke lulëzuar në periudha të ndryshme gjatë të gjithë vitit. Pas periudhës së shirave, vizitorët mund të kënaqen edhe me një shumëllojshmëri to luleve të shkretëtirës ngjyrë të verdhë ose të purpurtë.
Hare e ardhshme
USD 60.34

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përsosmëri
USD 60.34

Përsosmëri

6 Trëndafila

Qejf
USD 96.67

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 60.34

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 69.48

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Serenatë
USD 96.67

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 69.48

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 96.67

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Përkryerje
USD 84.48

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 84.48

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

E çmuar
USD 78.63

E çmuar

Karafila , trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 84.48

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 84.48

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 60.34

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Pafajësi
USD 96.67

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Unitet
USD 69.48

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 108.61

Thashethemëse

72 Trëndafila

Optimizëm
USD 60.95

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top