Çitagong Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chittagong është shtëpia e disa llojeve të orkideve ekzotike dhe zambakëve që do të kënaqin çdokend me aromën e tyre romantike. Karanfilat e vegjël dhe të mëdhenjë në të gjitha ngjyrat gjithashtu mund të gjenden në qytet, disa edhe me një ngjyrë blu mahnitëse. Krizantmat dhe margaritarët janë poashtu popullore ndër vendasit, së bashku me zambakët e bardhë të ujit, të cilat mund të gjenden duke lulëzuar në kopshte private dhe publike.
E këndshme
USD 111.71

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Misterioze
USD 109.72

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 79.79

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 79.79

Buzëqeshëse

Trëndafila

Të Dua Ende
USD 79.79

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 151.61

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 151.61

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Delikate
USD 79.79

Delikate

12 Trëndafila

E butë
USD 111.71

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 151.61

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegante
USD 69.82

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 109.72

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 79.79

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 111.71

Respekt

24 Trëndafila

Unitet
USD 109.72

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 79.79

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Pajtim
USD 151.61

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Puthje
USD 111.71

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top