Birthday


Ashpërsi
USD 81.34

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 113.87

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 103.52

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 143.45

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 81.34

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 113.87

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 143.45

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 113.87

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 146.41

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 143.45

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 81.34

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 113.87

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 146.41

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 81.34

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 113.87

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 81.34

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 183.38

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 81.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 81.34

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 113.87

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 81.34

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 183.38

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 81.34

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 113.87

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top