Bairab Bazar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 79.97

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 141.03

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Madhështore
USD 141.03

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 141.03

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 180.29

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 141.03

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 79.97

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bukuri Tekanjoze
USD 79.97

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 101.78

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 79.97

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.97

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Karakter
USD 143.94

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO