Bogra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 81.31

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 143.39

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

E hirshme
USD 81.31

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 143.39

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 183.31

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 81.31

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 103.48

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 103.48

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 81.31

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 143.39

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 81.31

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 81.31

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO