Daka Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Daka është i njohur për pemën aromatike magnolia e cila lulëzon në pranverë. Hardhitë në ngjyrë të verdhë të hapur mund të shihen kudo teksa ngjisin portat dhe muret kudo nëpër këtë qytet historic, e ku poashtu ka edhe një shumëllojshmëri të madhe të shkurreve me trëndafila në kopshtet publike. Zambakët e ujit dhe tulipanët e ndritshëm janë poashtu popullorë, së bashku me shkurret tjera si bima allamanda.
Delikate
USD 53.06

Delikate

12 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 53.06

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 100.81

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 53.06

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Paç Fat
USD 46.42

Paç Fat

12 Trëndafila

Unitet
USD 72.95

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 74.28

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pafajësi
USD 100.81

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

E re
USD 53.06

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 53.06

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Lartësi
USD 74.28

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 100.81

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 72.95

Misterioze

12 Trëndafila

Pranim
USD 53.06

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Pritshmëri
USD 53.06

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 72.95

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Humor
USD 72.95

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Përqafime
USD 72.95

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top