Dinagjpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 79.93

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 140.96

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Lavdi
USD 79.93

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 140.96

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 180.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Rehati
USD 140.96

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Strehim
USD 140.96

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Forcë
USD 101.73

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Fisnikëri
USD 101.73

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 79.93

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Optimizëm
USD 180.20

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 79.93

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO