Faridpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 81.45

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 143.66

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Seksi
USD 148.10

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 143.66

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri
USD 81.45

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 81.45

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 183.64

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Forcë
USD 103.67

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Fisnikëri
USD 103.67

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 81.45

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E përjetshme
USD 81.45

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Arratisu Me Mua
USD 81.45

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO