Jesore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 82.39

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 145.31

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Meritë
USD 104.87

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 82.39

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 145.31

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

E mrekullueshme
USD 115.35

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 185.76

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 82.39

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 82.39

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 104.87

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 82.39

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Të Përkas Ty
USD 104.87

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO