Kulna Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i madh i Khula nuk është vetëm shtëpia e mbi një milion njerëz, por krenohet edhe me një shumëllojshmëri të madhe të zambakëve ekzotik dhe orkideve. Së bashku me zambakët e bardhë të ujit, i cili është një simbol dhe krenari kombëtare, tulipanët, krizantemat e madje edhe gladiolat mund të shihen duke lulëzuar në të gjithë qytetin. Ka edhe disa skulptura unike pemësh të vendosura në disa shtretër shumëngjyrësh lulesh.
E paharrueshme
USD 52.60

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Seksi
USD 111.78

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 46.03

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 73.64

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Virtyt
USD 52.60

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E re
USD 52.60

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 72.33

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Melodioze
USD 73.64

Melodioze

24 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 52.60

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 52.60

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 72.33

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Joshje
USD 72.33

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 73.64

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 52.60

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 72.33

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 99.95

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

E dhimbsur
USD 52.60

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 52.60

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top