Mymensing Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 80.91

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Moderne
USD 80.91

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Kënaqësi
USD 142.70

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 102.98

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mjaft Më Kritikove
USD 80.91

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Madhështore
USD 142.70

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 182.42

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Puthje
USD 113.28

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 80.91

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 102.98

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 102.98

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Paç Fat
USD 182.42

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO