Nagarpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 141.92

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Magjepsje
USD 80.47

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 141.92

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 141.92

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 80.47

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 80.47

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 181.43

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Lavdi
USD 80.47

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 102.42

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 80.47

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.47

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ngasje
USD 141.92

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO