Naragjanganj Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 81.46

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 143.66

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 81.46

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 81.46

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Magjepsje
USD 81.46

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 143.66

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 183.65

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Paç Fat
USD 183.65

Paç Fat

12 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 103.67

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 103.67

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 114.04

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 81.46

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO