Pabna Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 79.52

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 140.24

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Kënaqësi
USD 140.24

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 179.28

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 140.24

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 179.28

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 101.21

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuri ngurruese
USD 179.28

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.52

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 79.52

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Rehati
USD 140.24

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri madhështore
USD 79.52

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO