Par Naogaon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 81.57

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Joshje
USD 103.82

Joshje

12 Trëndafila

Kënaqësi
USD 143.87

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 143.87

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Madhështore
USD 143.87

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Përqafime
USD 103.82

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 183.91

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Delikate
USD 81.57

Delikate

12 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 146.83

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 103.82

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 81.57

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Festim
USD 143.87

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO