Raxhshahi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Orkidetë shihen kudo në Rajshahi, dhe këto lule ekzotike mund të gjenden në kova apo në kopshte kudo në qytet. Margaritarët e verdhë dhe krizantemat janë poashtu popullore ndër vendas, së bashku me marigoldët në çdo ngjyrë të ndritshme. Marigaoldët ngjyrë portokalli ose të verdhë janë të çmuar për ngjyrat e tyre të ndritshme dhe shpesh mbahen edhe si dekorim nga gratë vendase.
Shëndet i Mirë
USD 73.95

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E çmuar
USD 94.12

E çmuar

Karafila , trëndafila

Lartësi
USD 75.30

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 53.78

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Elegante
USD 47.06

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 53.78

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 102.19

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 53.78

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E këndshme
USD 75.30

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 53.78

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 102.19

Nënshtrim

24 Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 73.95

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 75.30

Bashkim

24 trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 53.78

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 75.30

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 53.78

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Paç Fat
USD 47.06

Paç Fat

12 Trëndafila

Vetmi
USD 75.30

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Top