Saidpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 80.32

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Optimizëm
USD 181.07

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 141.65

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 80.32

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.32

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 141.65

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 181.07

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fisnikëri
USD 102.22

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Të Përkas Ty
USD 102.22

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 102.22

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Durim
USD 80.32

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Më Duaj Më Tepër
USD 80.32

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO