Satkhira Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 79.51

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 140.23

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 140.23

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 79.51

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Madhështore
USD 140.23

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 179.26

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 101.20

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Kotësi
USD 111.32

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.51

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 79.51

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Plot Shkëlqim
USD 79.51

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 79.51

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO