Tangail Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 79.80

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 140.73

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 111.72

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 140.73

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 179.91

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Mikpritje
USD 111.72

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 79.80

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Frymëzim
USD 140.73

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 101.56

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 179.91

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.80

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Durim
USD 79.80

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO