Tungi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 81.52

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 143.77

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Humor
USD 103.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 143.77

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 81.52

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 183.79

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 183.79

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fisnikëri
USD 103.75

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 103.75

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 103.75

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 81.52

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E shijshme
USD 114.13

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO