Xhamalpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje
USD 80.25

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 141.53

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Madhështore
USD 141.53

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 80.25

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 180.93

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 80.25

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 141.53

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 80.25

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 80.25

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 102.14

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

E dhimbsur
USD 80.25

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 141.53

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO