Çarleroi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Charleroi është i famshëm për dyqanet e veta ku vendet ku lulëzojnë lulet janë për përdorim liberal. Vazot dhe shportat janë mbushur shpesh me begonia të kuqe të ndritshme dhe lulëkuqe. Zymbylat blu gjithashtu mund të gjenden në kopshtet e zonës në pranverë, së bashku me disa lloje të tulipanëve shumëngjyrësh.
Dashuri Besuese
USD 153.32

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.45

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 153.32

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 153.32

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 123.84

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

E çmuar
USD 132.68

E çmuar

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 153.32

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 88.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 88.45

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 88.45

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.08

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 153.32

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 153.32

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.45

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 88.45

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 153.32

Vdes për ty

Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 153.32

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Paqe
USD 88.45

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top