Antverpen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Antwerpen është shtëpia e qindra tulipanëve me ngjyra të ndezura, së bashku me një shumëllojshmëri mbresëlënëse të trëndafilave të egër dhe atyre të kultivuar. Begoniat dhe lulëkuqet janë poashtu lule të zakonshme ku gjatë lulëzimit mund të shihen lule në ngjyrë të kuqe të ndritshme në të gjitha dyert përreth qytetit. Gjatë muajve të ngrohtë të verës, zymbylët blu mund të shihet në livadhe dhe në disa kopshte publike të qytetit.
Melodioze
USD 126.00

Melodioze

24 Trëndafila

Lartësi
USD 126.00

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 90.00

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 156.01

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Modesti
USD 90.00

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Strehim
USD 156.01

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 112.50

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Ego
USD 90.00

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 90.00

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 112.50

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 126.00

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Fyerje
USD 156.01

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 156.01

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Përulësi
USD 90.00

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 126.00

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 90.00

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 126.00

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Martesë e Lumtur
USD 156.01

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top