Bruksel Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shtëpi e disa kopshteve publike, qyteti i Brukselit mund të duket si një parajsë për të gjithë adhuruesit e luleve. Begoniat dhe lulëkuqet janë ndër të preferuarat nga vendasit, së bashku me një shumëllojshmëri të trëndafilave të importuar dhe atyre të egër. Zemrat gjakderdhëse në ngjyrë të kuqe ose rozë mund të gjenden duke lulëzuar në verat e freskëta, e poashtu është e vështirë të mos dallohen edhe manjolat dhe rodendronët, kur ata më në fund shpërthejnë në lulëzim.
Humor
USD 81.05

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Urime
USD 85.10

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fyerje
USD 112.12

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 60.79

E hirshme

Karafila , trëndafila

Fyerje
USD 112.12

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Kotësi
USD 85.10

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 60.79

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fisnike
USD 60.79

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 112.12

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 60.79

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 85.10

Melodioze

24 Trëndafila

Modesti
USD 60.79

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 60.79

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 85.10

Respekt

24 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 60.79

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 109.42

Karakter

Trëndafila, gipsofila

E paharrueshme
USD 60.79

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Optimizëm
USD 114.82

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top