Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Benini. Ne dërgojmë lule me dorë në Porto-Novo dhe 7 qytete, në Benini

Buqeta të Popullarizuara në Benini


Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

   
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

   
Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

   
Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

   
Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Serenatë

Serenatë

Orkid