Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Benini. Ne dërgojmë lule me dorë në Porto-Novo dhe 7 qytete, në Benini

Buqeta të Popullarizuara në Benini


Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

    
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

    
Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

    
Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila