Porto-Novo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Admirim i Fshehtë
USD 109.62

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E butë
USD 85.26

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Respekt
USD 85.26

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 60.90

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 60.90

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 79.17

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 60.90

Kthjelltësi

8 trëndafila

Mbrojtje
USD 79.17

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Ngasje
USD 109.62

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 60.90

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 60.90

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Optimizëm
USD 60.90

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 60.90

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Besnikëri
USD 85.26

Besnikëri

24 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 60.90

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Luks
USD 60.90

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Origjinale
USD 85.26

Origjinale

12 Zambakë

Karakter
USD 109.62

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top