Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bjellorusi. Ne dërgojmë lule me dorë në Minsk dhe 17 qytete, në Bjellorusi

Buqeta të Popullarizuara në Bjellorusi


E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

    
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

    
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

    
Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila